Thursday, May 19, 2011

happynya.. :p

Salam uolls...waa rindulah mau update blog..cian my blog ni d anak tirikan nda dia d update2,..huhu..bukan apa uolls busy sikit almaklumlah baru stat balik masuk keja yang agak lama juga d tinggalkan..nak dekat2 3 minggu..huhu..bukan cuti separuh gaji ye uolls, n bukan juga cuti tanpa gaji..hehe..tp cuti tanpa rekod..hihi..final examlah katakan..so  aku ambiklah cuti tersebut..hehe..emm selesai sdh final exam tuk sem ni..exam hari tu kira oklah juga..semua yang di target kuar..punyalah happy uolls..harap2 resultnya nanti buat aku happy juga..fuhh..tp selepas tamat exam tu..bukan bleh happy2 sangat  ada lagi 1 asaiment yang perlu disiapkan..maklumlah kena beri last2 minit..tapi syukurlah smuanya dah siap dan selamat di hantar..:)..so lepas ni nak tumpu pulak dengan keja hakiki..mulakan rutin harian..banyak juga keja yang tertangguh..pelupusan yang sudah tertangguh nak masuk 3tahun blum lagi settle..hadoii..hehe..pas ni jgn ko risau ye barang2 yg nak dilupuskan akan ku lupuskan kamu dan menamatkan riwayat hidup kalian..hihi...sambil2 nak buat tesis..tak lama lagi dah nak habis sem so..keja pling berat nak buat ialah menyiapkan tesis..harap2 semua kerja dipermudahkan..Aminn.... k la uols..takat ni dulu untuk entri kali ni..nak sambugn keja kat FB pulak..hehe.. k bye..gud nite uolls..mimpi yang indah ye.. :)

terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca {entri dari kamela}

1 comment: